Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Romantikus

2010.01.12. 01:39

Egy pár zokni és egy boxer hevert az ágy mellett. Velük szemben, a szekrény előtt egy női bugyi és felső, pulóverek és nadrágok egy kupacban, kicsavarodva, körülöttük néhány gomb. Erős levendula aroma terjengett a félhomályban, és egy lány illata. Egy lányé, aki kéjesen nyögdécselve tűrte az egész testének végigmasszírozását, és akinek már nedves lett volna a bugyija..ha még rajta van. A vállától kezdve egészen a talpáig ellazult, és akármit megtett volna azért, hogy a fölötte térdeplő srác magához ölelje, és beléhatoljon. Kettesben voltak. A függönyözetlen ablakon át egy felkészületlen holdsugár vetődött az ágyra, majd meglepődve odébb csúszott. Amit látott, az még őt is felkavarta. A kis sugár úgy döntött ezt végignézi, ha már nem prémium tv-csomagot választott, és nincs pornócsatornája. A fiú és a lány szinte összenőtt, alakjuk összeolvadt a puha sötétben. Egyszer lassan, majd gyorsulva mozogtak, egész testük verejtékben úszott. Halk sóhajok, és kevésbé halk torokhangok hallatszottak, és csak az ágy tiltakozott néha egy icipici nyikorgással az őt lökdösőkkel szemben. A kéj robbanásszerűen jött, és egy percen belül el is csendesedett, lágy hullámokban tűnve el. Egy kis mocorgás, és a takaró megfelelő szintre húzása után a lány kényelembe helyezkedett a fiú mellkasán, és egy apró csók után belealudt a simogatásba. A srác csak mosolygott maga elé, és miután kigyönyörködte magát a rajta alvó csodán, elszenderedett. Mosollyal az ajkán. Hülye romantikusok – gondolta a pici holdsugár mogorván, majd visszahúzódott az ablakon kívülre.

A bejegyzés trackback címe:

https://novellaknektek.blog.hu/api/trackback/id/tr51665380

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Petrik Iván - VÉGRE MEGINT 2010.11.30. 08:00:09

HÉTKÖZNAPI RÉMREGÉNY 5. RÉSZShaftesbury ért először a telefonfülkéhez, de nem nyitott be. Tindal nagy vizes denevérként vánszorgott, s amikor utolérte, pár pillanatig Shaftesbury-re dőlt, mint aki a szent cél érdekében kész akár elájulni is. Bár ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása